BLOG

Nije do mene, do tebe je

Nedavno do moje ruke dođe zanimljiva poruka iz telefona jedne prosečne devojke, poslata od strane jednog prosečnog momka po imenu Bobo. U poruci dotični Bobo raskida sa dotičnom devojkom i navodi šest (6) razloga zašto se odlučio na takav korak. Prenosim poruku u celosti.

raskid

Na prvi pogled u pitanju je polu čovek, polu mazohistčki nastrojeno slepo kuče.

Na drugi pogled, iznenađenje. Pravo niotkuda, i krajnje neočekivano, javi se promil respekta za Boboa. U svem svom ludilu i magnovenju, ovo jadno stvorenjce uspeva da zadnjim atomima snage skupi ono malo muda što mu je ostalo i reši se bede. Ono što bi trebalo da bude normalna stvar, da kad ti nešto ne odgovara zajebeš i ideš dalje, ipak nije čest slučaj. Ogromna većina se nikad ne odluči na takav korak i njihovo postojanje ostaje na nivou polu-ljudskog otirača za ženske cipele.

Taj rad
Taj rad

Ajd da vidimo šta je sve jadni Bobo trpeo i šta ga je nagnalo da se tako drastičnim i nesvojstvenim korakom izbavi iz ludila, prevedeno na narodski jezik.

 
1. Nećeš da objaviš na fejs da ti punim dupe

Šta ti vredi i da jebeš sve tri Kardašijanke na gomilu, ako za to ne znaju svi tvoji prijatelji i neprijatelji. Jebeš da se nešto desi a da niko ne zna. Ako nije bilo na Fejsbuku kao da se nije ni desilo. Nek crknu dušmani.

Ovaj razlog je toliko ozbiljan da je sam po sebi dovoljan za raskid, i to ako ne promeni status već kod prve vatačine.

– Teško ti fuljo dva klika da napraviš!!!

 
2. Išla si na svadbu bez mene za vikend

U jebote. Zajebavaš da voliš svadbe? Pa ko bi pri zdravoj pameti hteo da ide na ta govna i pretvara se da ga zabole za najsrećniji dan u životu neke kurvetine koja je uhvatila nekog nesrećnika na dete i sad će da mu jede džigericu i pije krv do kraja života. Ili do razvoda. U kom slučaju će samo da jede i pije. Na njegov račun.

Ovaj razlog bi bio razumljiv da je dotični Bobo peder, ali pošto očigledno nije, onda se da zaključiti da nije baš normalan. Ali to je već ustanovljeno. Idemo dalje.

 
3. Vređaš moju malu macu

Teško je ovde reći šta je gore – to što uopšte imaš mačku ili to što dozvoljavaš da ti vređaju dotičnu mačku.

Svako normalan bi očekivao da ONA ima mačku koja te “dekoncentriše” da ne možeš da se pokažeš u punoj snazi, pa je ti šutiraš okolo. Kad ono ne. Ko će ga znati, možda dekoncentriše nju pa ne može da se pokaže u punoj snazi. Što onda i nije tako loše. Po tebe.

Mrnjau
*Mrnjau*

 
4. Ne posvećuješ mi dovoljno vremena :(

Ako je uvek tu za dva minuta kad pošalješ poruku “Digo mi se. Dođi.”, nemaš zašto da se buniš. Ako nije, onda već imamo problem. Osnovna funkcija u vezi je da jebeš i da bude jebana. Ako neko ne izvršava svoju osnovnu funkciju očigledno da nije ni za vezu ni za kurac. Zajebuj dok je vreme.

 
5. Psuješ kao stoka

Sad su u modi ova ženska prava i to. I ženama mora da bude omogućeno da psuju kao muškarci. Jebiga, šta je – tu je. A i ti, šta se odma vređaš ko pičkica. Jesi peder il čovek, majku mu. Kaži ga onako kako jeste. Pričaj ko što misliš i piši ko što pričaš. Ne mož jasnije.

 
6. Nećeš da kažeš kolko si jebača imala do sad, a ako je više od tri znači da si kurvetina

Da je pametna – rekla bi dva-tri. Da si glup – poverovao bi. Jebiga, ne možeš nikad da znaš. Važno je da je sad ti jebeš. Sutra će neko drugi. Prekosutra opet ti. Circle of life. Ćuti i trsi. Nadaj se da je od tolike tršnje bar naučila da puši kao pornićarka.

***

Iz svega navedenog jasno je da je Bobo trpeo mnogo, i više nego što je trebalo, ali kako svako ima tačku pucanja, ovo je bila njegova. Iz njegovog primera mnogo mogu da nauče i devojke i momci. Devojke – kako da se otarase momka, a momci – kako da manje jebu. Čestitam Bobo, u nadi da će mnogi slediti tvoj svetli primer.

Jebiga...
Ili ne…